Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Djibouti

Onroerend goed te koop in Djibouti

 Djibouti ligt in de Hoorn van Afrika en is een land dat grenst aan Eritrea in het noorden, Ethiopië in het westen en het zuiden en Somalië in het zuidoosten. In Djibouti is er een van de zoutste waterbekkens ter wereld: het meer Assal, gelegen in de Danakil-woestijn. De hoofdstad is Djibouti, gelegen in de kuststreek Djibouti, aan de Golf van Tadjoura. Het grootste deel van de bevolking van het hele land woont hier, omdat het de grotere stad is en gelegen aan een belangrijke maritieme handelsroute, tussen de Rode Zee en de Golf van Aden en de belangrijkste import-exporthaven is.

 

De hoofdstad is een geweldige plek om te koop aan te trekken in Djibouti, omdat deze naar verwachting in 2019 met ongeveer 7% zal groeien, vooral dankzij de toenemende investeringen in infrastructuur, waaronder havens en de elektrische spoorweg die Djibouti met Ethiopië verbindt.

 

De regering is van plan de vastgoedmarkt in het land te ontwikkelen, in die mate dat zij een staatssecretaris voor gebouwen heeft opgericht in haar ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, en daarom adviseren wij u om onroerend goed te koop te kopen in Djibouti.

Het gunstige moment in de vastgoedmarkt wordt ook ondersteund door een stabiel politiek klimaat en een sterke groeizekerheid, zodat de periode om te beleggen in vastgoed te koop in Djibouti bijzonder gunstig is en er aanzienlijke kansen zijn voor investeerders in onroerend goed.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB